Een kledingkast is geen kledingkast zonder favorieten, iedereen heeft een paar kledingstukken die vaker gedragen worden dan de rest. Deze kledingstukken kenmerken zich meestal door hoe goed ze te combineren zijn met andere kleding, een kleur hebben die altijd wel in is, en van fijn materiaal gemaakt is. Vind die maar eens! Eigenlijk is een favoriet kledingstuk ook niet echt iets waar je naar kunt zoeken, je kunt eerder veronderstellen dat een favoriet kledingstuk jou vindt. Maar laat nou de coltrui heren is in de meeste gevallen een van die favorieten zijn, met name in de winter. En dit kun je allemaal dragen met een coltrui!

Colbert

Vaak is men ervan overtuigd dat een colbert gedragen moet worden in combinatie met een blouse maar niets is minder waar! Tegenwoordig worden coltruien ook in combinatie gedragen met een colbert. Het grote voordeel hiervan is, is dat je het zeker weten niet koud krijgt. Als een blouse te koud is, is de coltrui bij uitstek het beste alternatief. Vooral omdat je look niet minder chique wordt, dat is bij de meeste alternatieven van blouses wel het geval namelijk.

Verwassen spijkerbroek

En dan kun je ook het roer helemaal omgooien en voor meer een ‘edgy’ look gaan. De elegantie van een coltrui heren blijft bestaan, zelfs als het gecombineerd wordt met een wat stoerder kleding stuk zoals een spijkerbroek. Vooral een wat verwassen spijkerbroek matcht super goed met een coltrui, juist omdat je een beetje van beide stijlen hebt. En afgaande op de gelegenheid kun je je schoenen kiezen. Ga je naar een werkborrel? Dan kunnen nette schoenen heel goed onder een spijkerbroek, dankzij de coltrui, zonder overdressed te zijn!

Sneakers

Sneakers zijn toch echt de meest tijdloze schoenen, zou je kunnen stellen. Het gros van de mensen, jong tot oud, heeft wel een paar in de kledingkast staan. Om even op het spoor van ‘chique en stoer’ te blijven, coltruien gaan super goed samen met sneakers! Het lijkt wat lastig om te combineren, maar als je een beetje doorhebt wat wel en niet gecombineerd kan worden, is het een eitje. De kunst is om het in toon te houden. Dus ga voor wat meer basic sneakers zodat de coltrui niet wegvalt in de outfit. Witte sneakers doen het eigenlijk altijd goed. Let ook op de broek in combinatie met sneakers, aanraders zijn pantalons, die geven een elegante outfit een stoer randje.

 

Leave a comment